Respect je hebt het ver geschopt.

Je pakt je verantwoordelijkheden thuis en op de werkvloer. Je bent een harde werker voor jezelf of werkgever, werkt aan je eigen ontwikkeling. En toch loopt t niet…. Je voelt dat het anders mag maar hoe?

  • Maar ben je moe?
  • Loop je vast?
  • Draait je harde schijf je hoofd overuren?
  • Voel je de spanning in je lichaam?
  • Weet je geen raad met je hooggevoeligheid?

Dan ben je op de juiste plek.

 

Nee, je bent niet gek, Je hoofd werkt prima, nadenken en analyseren daar ben je goed in. En de wereld onderzoeken. En toch merk je misschien op dat die gedachten steeds in hetzelfde cirkeltje gaan en blijven… er komt geen oplossing. Misschien blijft t malen en slaap je slecht of te weinig en overdag moe. Het is niet iets wat gisteren ontstond.  Je probeert al een tijdje zelf op eigen kracht hieruit te komen, eigenlijk voel je je gewoon oververmoeid (kunt staand slapen) en gespannen. Het knaagt aan je en het zit je niet lekker.

Misschien is het niet duidelijk wat ‘het’ precies is.

Je hebt de nodige uitdagingen en paden met hobbels bewandelt en dankzij jouw zelfredzaamheid en doorzettingsvermogen ben je zover gekomen. Soms gewoon gesprongen en niet van te voren nagedacht.

Je denkt bewust na over de opvoeding van je kind(eren), je gezondheid, gevolgen van je eigen handelen, de mensen in je directe omgeving en de maatschappij waarin je leeft. Voor andere leg jij de lat graag hoog maar voor jezelf nog hoger.

En nu loop je vast, de rek is eruit. Wat is de volgende stap?

Misschien voel jij je voeten niet wanneer je na een dag hard werken thuis komt of voel je je schuldig omdat de kinderen naar de opvang gingen. En wanneer je thuis bent voel jij je schuldig omdat het werk blijft liggen op de zaak.

Geloof je me als ik je vertel dat je een belangrijk stuk van jezelf achter de coulissen hebt gezet om zover te komen waar je nu bent? Of als ik je zeg dat je niet door je hoofd maar door iets anders naar mijn site gebracht bent….klinkt het vaag zoals magie.. ja toch? Vind ik ook en toch is het waar. Ik geloof dat we allemaal bestaan uit energie en verbonden zijn. En soms mag je iemand ontmoeten die je verder kan helpen zodat je weer zelfstandig verder kunt groeien♥

Wil je hulp?