Energetische Massage 

In het dagelijkse leven vergeten we vaak te voelen en brengen we veel tijd door in ons hoofd. Werken, druk met anderen. Je verliest contact met jezelf. 

We vergeten vaak diegene die het belangrijkste is in ons leven hier op aarde; onszelf. Wanneer we niet goed voor onszelf zorgen kunnen we ook niet voor anderen zorgen. Door de massage gaat de levensenergie weer stromen, klachten verdwijnen of worden minder. Je komt weer in balans; ik voel mijn voeten dan weer en is mijn hoofd ook zonder spanning. Die zwaarte op mijn borst? Ook weg. 

Weinig energie, kort lontje moe... herkenbaar? Kom liggen op mijn massagetafel en ontspan. Jij focust je op je ademhaling en ik masseer je..

Verwen jezelf met een 90 minuten durende Energetische Massage.

Je zult merken dat spanning van je afglijd en gedachten stil worden gelegd.

 

Iedere behandeling zal anders zijn en voelen. Een idee voor ieder probleem issue of trauma zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig om verschil te voelen en ervaren en vast te houden. Als therapeut is het belangrijk dat jij als cliënt zelfstandig tools en tips mee krijgt om steeds weer tot je eigen kracht te komen.  

 

Mijn specialisatie? Angstvermindering, omgang met HSP, bewustwording, stressreducering, burnout, STRESS, traumaverwerking, Postnatale depressie, depressie, Autisme, ADHD,

 

Een behandeling is all-round (holistisch) en op maat. Je ontvangt advies (voeding, oefeningen) massage en een gesprek wat jij op dat moment nodig hebt. 

 

Mijn praktijk is aan huis, parkeren voor de deur. In Hazerswoude-dorp goed te bereiken.

Liefs, Patricia