Energetische Massage:

Vanaf 16 jaar €55,00
Kinderen: €35,00

Gun jezelf of een ander een massage.

 

  • 90 minuten
  • Vol = vol
  • Cadeautip

 

Liefs, Patricia Lourens

Green Hart Company 

#masseren #greenhartcompany #relax #HSP

Tree of Life.

Het pure; de serene uitstraling maakt het tot een prachtig cadeau om te geven en te ontvangen. Bij alle fases van het leven o.a.  bij geboorte, afscheid, trouwen, past deze pure boom.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld, met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is dan ook een verbinder van de drie werelden: de onderwereld, middenwereld en de bovenwereld.

Deze Tree of Life is ontworpen & geproduceerd in het Groene Hart door Green Hart Company. In samenwerking met Poetoeter.

Zoutlamp Himalayazout natuurlijk grof geslagen met warme oranje nuances, helpt ook goed bij hoogsensitieve (HSP) of angstige kinderen + GRATIS lampje & Snoer.

Door het aangename licht in de natuurlijke kleurtonen wit tot oranje, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, ze stimuleren de creativiteit en de vreugde van het leven. Wit licht bijvoorbeeld ondersteunt de concentratie en schept een helder hoofd. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, of in de woon-of slaapkamer. Zout lampen zijn niet alleen mooi maar werken ook geestverruimend.

100% Himalaya Natuurzout

Herkomst: Pakistan