Keep the Faith ~ Vertrouwen

Gepubliceerd op 27 juli 2019 om 20:20

Faith is like Wi-FI                                 Faith

It's invisible but                                    is seeing

it has the power                                   your heart

to connect you to                                when all your

What you need                                    eyes sees

                                                                is darkness

Bron: Quotediary.me                           Unknown

 

Waarom ik deze Blog start met 2 gedichten? Ik raakte geïnspireerd door deze teksten en wilde ze delen. Misschien resoneert het ook met jou.

Vertrouwen hebben in een situatie; in het leven; is een kostbaar bezit. Het is geen bezit maar een levensvisie. Hoe moeilijk de les te leren op dat moment hoe zwaar het leven is, met vertrouwen sta je sterker. Sterke energie en uitstraling geven POWER en maakt je ook krachtiger. Je durft de situatie te aanvaarden, erkennen, accepteren en verwerken. En door verder te gaan kom je verder.

Je straalt dit ook uit en geeft dit vertrouwen door aan je kinderen. Dit schept een krachtige band. En naast die band zijn ook veiligheid en warmte belangrijk maar het allerbelangrijkste is; liefde. Met deze basis groeien en ontwikkelen kinderen het beste. Deze stevige basis geeft ook voor jezelf een stevig thuis en dan kun je ook beter omgaan met de uitdagingen.

Triggers; weinig slaap, stress, ongezonde relaties, negatieve gedachten zorgen ervoor dat je je niet helemaal in je kracht staat. Voel de warmte weer door je stromen tijdens de massage.

Ik gun jullie het vertrouwen in het leven zoals ik dat ook heb.

Liefs, Patricia

#massage #greenhartcompany #vertrouwen #liefde

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.