A.P.K.

Coaching

Is het voor jou?

Als:

  • je een gerichte vraag hebt, een kwestie, situatie of thema,
  • je de huidige situatie of jezelf zat bent,
  • je verandering wil,
  • je graag zelf invloed op, en regie over je eigen leven hebt,
  • je bereid bent om tijd, aandacht en energie aan jezelf te besteden,

 …dan is coaching een geschikte methode voor je. 

 

Het succes van een coachtraject hangt grotendeels af van Betrokkenheid (commitment). Betrokkenheid van mij; de coach aan jouw proces maar boven alles; Jouw Betrokkenheid aan jezelf en je eigen ontwikkeling. Ik investeer jij investeert. Coaching is een traject van keuze en willen veranderen; eigenaar worden van je uitdagingen dan zal je stappen zetten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Wil je niet actief werken en investeren in jezelf dan is coaching niets voor jou. 

 

Specifiek A.P.K

Dit is een tussentijdse check na een traject. Het gesprek is langer dan een standaard gesprek; 90 minuten i.p.v. 60 minuten.  Net zoals bij je auto is het fijn om te weten hoe het nu met je gaat nog voordat je vastloopt. Hoe staat het ermee? We gaan een kort onderzoek doen, je ontvangt voor het gesprek huiswerk ter voorbereiding. Na afloop een verslag. Je gaat kort en krachtig aan jezelf werken en de tips die neem je weer mee in je rugzak.

 

Wat levert het eigenlijk op?

Coaching is stappen zetten met iemand die tijdelijk met je meeloopt. Het moet iets opleveren. Resultaat: vind ik heel belangrijk. Wanneer jij naar buiten stapt een moment van; JAAA hier kan ik wat mee!  Deze inzichten neem jij mee op de rest van je levenspad omdat jij kiest voor verandering.